Når du afgiver en ordre, giver du ANLOSK tilladelse til at foretage en hævning fra din konto, efter at varen er blevet afsendt. Betaling fra Visa, Mastercard, Apple Pay, Google Pay og Shop Pay accepteres. Priser på hjemmesiden er i DKK og inklusiv moms.

Fragt

Se venligst denne side for mere info om fragt.

Returnering og refundering

ANLOSK har 14 dages returret, hvilket betyder, at du har 14 dage efter modtagelse af din vare til at anmode om returnering. For at være berettiget til returnering skal din vare være i samme stand, som du modtog den, ubrugt og i dens originale emballage.

For at starte en returnering, skal du kontakte mig på hello@anlosk.com. Hvis din returnering accepteres, sender jeg dig instruktioner om, hvordan og hvor du skal sende din pakke. Varer, der sendes tilbage uden først at have anmodet om returnering, vil ikke blive accepteret. Du er selv ansvarlig for at betale forsendelsen af ​​returneringen.

Jeg giver dig besked, når jeg har modtaget og inspiceret din returnering, og giver dig besked, om refusionen blev godkendt eller ej. Hvis godkendt, vil du automatisk blive refunderet på din oprindelige betalingsmetode. Husk, at det kan tage noget tid for din bank eller dit kreditkortselskab at behandle refusionen.

Skader og problemer

Undersøg venligst din ordre ved modtagelse og kontakt mig straks, hvis varen er defekt, beskadiget, eller hvis du modtager den forkerte vare, så jeg kan vurdere problemet og rette op på det.

Alle solgte produkter leveres med to års garanti. Bemærk venligst, at garantien ikke dækker skader forårsaget af normal slitage, forkert brug eller uheld.

Privatliv

Når du køber en vare fra ANLOSK, skal du oplyse om dit navn, efternavn, adresse, telefonnummer, e-mail samt kredit-/betalingskortoplysninger. Disse oplysninger er kun til intern brug. Det forbliver strengt fortroligt og vil ikke blive delt med tredjepartsmedlemmer.